Сменя Михаил Билалов Коронният водещ на Стани богат“ се завръща в

...
Сменя Михаил Билалов Коронният водещ на Стани богат“ се завръща в
Коментари Харесай

БТВ сменя Билалов в Стани богат, твърди Лупа

Сменя Михаил Билалов 

Коронният водещ на „ Стани богат “ се завръща в играта. Михаил Билалов кара последните си седмици като водещ на „ Стани богат “, твърди уеб страницата Лупа.

Засега няма никакво удостоверение в тази тенденция от БТВ.

Изненадващо обаче в ефир бе пуснато ново шоу с въпроси, което ненапълно припомня " Стани Богат " - " Кой да знае? "

Билалов е любим на феновете и сходен ход може да провокира яд измежду феновете.

Според изданието Би Ти Ви в последна сметка решили да сменят лицето на предаването – нещо, което обмисля повече от година. Най-невероятното е, че новият водещ в действителност е… остарелия! Според мълвата в Би Ти Ви, „ Стани богат “ отсега нататък ще се води от Ники Кънчев.

Кънчев е бил видян предходната седмица на няколко публични срещи в централата на малкия екран. Той е удостоверил пред свои близки, че е получил покана да се върна като водещ на „ Стани богат “, твърди Лупа. Не е ясно обаче по какъв начин ще стане това, защото би следвало да има обвързващ контракт с Нова. Възможно е той към този момент да е изминал.

Ники е споделил със свои сътрудници, че е отчаян от Нова телевизия, защото викторината, която води – „ Голямото гонене “, нечаквано падна от ефир, макар че е имала много висок рейтинг. Журналистът не получил разумно пояснение от управлението за какво предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, само че това по този начин и не се случило, написа „ ХотНюз “.

Последното оскърбление настъпило, откакто не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитният Кънчев, до звездата от „ На кафе “ застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се причисли към Би Ти Ви, приемайки поканата отново да изгрее в „ Стани богат “ – предаването, което го направи известен.

Кънчев бе лице на надпреварата при старта му на 12 май 2001 година в ефира на Нова телевизия. След като медиата не възобнови лиценза, „ Стани богат “ се завърна по БНТ1, само че с нов водещ – Михаил Билалов, защото по това време Ники Кънчев имаше действщ контракт с Нова и нямаше по какъв начин да води излъчвания и по двете малките екрани. В последна сметка, от 20 декември 2021 година „ Стани богат “ се излъчва по Би Ти Ви, отново водено от Билалов.

Първоначално публиката посрещна с еуфория новото лице, само че след това Михаил Билалаво стана като че ли прекомерно еднообразен, въпреки да е все по този начин обаятелен за почитателите си.

 От Би Ти Ви търсят нов водещ най-малко от половин година, само че по този начин и не съумяват да намерят заслужен заместител. В последна сметка те канят Ники Кънчев, който явно е приел поканата.

Тъй като „ Стани богат “ се снима авансово, още най-малко 2 месеца ще се излъчват епизодите, снимани с Михаил Билалов. От началото на март обаче започват предаванията с Ники Кънчев. Смята се, че рокадата на водещите е дело на новия програмен шеф на Би Ти Ви Апостол Пенчев, който е окуражен до една година да направи Би Ти Ви още веднъж телевизия №1, вадейки я от летаргията. Тази пролет новия сезон на Би Ти Ви е много упорит, което сигурно ще усили доста гледаемостта й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР